Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under april 2011

Av Kavril - 11 april 2011 23:49

Tog bilden när jag satt på toan, den sitter och glor på mej på fothandduken utanför duschen....  Det är så jag kan spy när de kommer i såna mängder som de kommer i nu, och alla heter Herbert.... Gillar dom inte.....


Sen skrytet om de första vitsipporna som jag plockade under min härliga promenad med hundarna idag. Jag hittade dom under en björk i solgasset. Jag blev så glad!!!  Det gjorde min dag!        

Av Kavril - 10 april 2011 21:45

Han var med pappa hos mormor och morfar när jag hade miljövisning idag, de var vid Tåkern och kollade fåglar. Var lite avis, även om jag hade det lika trevligt som vanligt på min visning!! 

Som vanligt tungt med kroppen och väldigt speedad, ävne om det börja avta med en massa mediciner i kroppen. Värken avtar lite, men inte på långa vägar så mycket som jag skulle vilja, men det kan jag leva med.  


Hade finbesök idag på förmiddagen, vi bjöd på lite smörgås och kaka, och det var så himla trevligt, härliga normala människor med en härlig energi!!


Nu väntar en ny vecka med nya äventyr, inga möten inbokade med FK eller AF, så en veckas andningshål.

Hoppas på att få ett beslut innan månaden är slut, men vågar inte hoppas för mycket. Man vet ju aldrig....

Ha nu en fin ny vecka!!    

Av Kavril - 9 april 2011 00:25

Som vanligt kan jag inte gå till sängs för tidigt, eftersom jag inte kan ligga ner för länge. Jag vill ju kunna sova och ligga i sängen till åtminstone sex, halv sju, så då kan jag inte lägga mej för tidigt.   Fem eller sex timmar är max för mej innan jag får så ont att jag måste gå upp. 


Imorgon blir det att ha gubben i garaget igen... Inte kul, men min Land Rover behöver ju bli klar! Svårt att köra den utan golv och sånt där annat viktigt....  


Sen blir det nog inte så mycket köra i skogen just nu tyvärr. Dels för att att jag har för ont just nu, och dels för andra anledningar som det är bäst att jag inte skriver om här.  


Nu, kolla på tv en stund till innan jag hoppar i säng.     

Av Kavril - 8 april 2011 09:20

Sitter varje dag nu och planerar vår semester.  Och det är så kul!! 


Jag är ju inget för att åka utomlands, jag älskar Sverige och våra fjäll och dess natur.

Vi ska ju vandra en slinga som är ganska lättvandrad, jag klarar ju inte så mycket tyvärr. Men vi ska tid på oss och bara njuta! Vi har ju en två och ett halvt åring och tre hundar med oss också, så det är ju lite att hålla reda på.  


Men oh så mycket det är att tänka på! Jag börjar skriva lista redan nu, annars glömmer vi väl hälften och något viktigt...   Vilka kläder man ska ha är ju jätteviktigt. Inte bomull, helst, eftersom det tar sådan tid att torka. Sen är det ju annat som är jätteviktigt, som myggmedel, för mygg och knott lider ju inte fjällen någon brist på precis.   

Vi ska ha vagnen med, den är ju till för sådana här förhållanden och funkar så himla bra!!

Det blir vi som drar, inte hunden, för det blir alldeles för tungt för honom. Vi har en sele, precis som hunden, att dra vagnen med, perfekt i den terrängen!!

Jag längtar så, och hoppas att kroppen låter mej genomföra detta. Jag ska ju antagligen opereras igen, men hoppas det inte infaller precis under semestern.  


Ja, det var morgonens funderingar, nu ska jag snart köra Lillen till dagis, sedan blir det till att sova en stund, som vanligt så här på förmiddagen.

Jag blir ju tyvärr väldigt trött av att sova, konstigt nog, eftersom mina muskler aldrig slappnar av, de jobbar dygnet runt för att hålla ihop kroppen.

Sen blir det en promenad i vårsolen med hundarna, jag måste börja gå in vandringskängorna som jag fick av mamma, älskade mamma.      

Av Kavril - 7 april 2011 19:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Kavril - 7 april 2011 16:30

Idag hade jag besök från The Big Boss och nu får jag börja sälja till företag!!!  

Det ska bli spännande att få utvecklas lite till och få chansen att träffa ännu mera människor!!!

För att inte tala om att få företag att tänka på miljön! Jag blir så glad varje gång jag får en människa att tänka om i miljötänket. Små företag är en väldigt bra början. Många bäckar små säger jag bara!!!  


Nu hämta Lillen på dagis, guben jobbar ju kväll på torsdagar.   

Av Kavril - 6 april 2011 23:21

Har haft en visning ikväll igen, det duggar tätt nu.   Men jag känner i varje fiber av kroppen att jag gör för mycket.  

Det är svårt det där med att väga hur mycket jag ska göra för att må bra i själen, jämfört med hur mycket den trasiga kroppen klarar av.  Men det var en mycket trevlig kväll måste jag säga. Härliga människor!!! Det väger upp värken. Eller ja, nästan.  


Jag har ju haft Lillen hemma idag också, som vanligt på onsdagar. Jag åkte inte till öppna förskolan, för då hade jag definitivt iinte klarat av kvällen!

Men vi var ute idag på eftermiddagen, det trodde jag inte vi skulle kunna när jag hämtade tidningen imorse i spöregnet!!   


Imorgon är det ju både klass ett och klass två varningar utfärdade, det ska börja blåsa säger dom. Men här är det nästan vindstilla.... Lugnet före stormen?

Vi får det tyvärr väldigt ofta strömlöst när det blåser, så det är bästa att ladda med ljus till kvällen.  


Nu blir det till att försöka varva ner. Jag har verkligen svårt för det efter mina visningar. Det är en sådan urladdning för kroppen att den har svårt att komma i ro efteråt. Tre timmar med spänningar för att hålla ihop alla leder tar ut sin rätt.


Imorgon får jag besök av The big Boss på fm också, jag ska börja sälja till företag nu, och måste få en genomgång av förfarandet.   Det ska bli kul, hon är en väldigt älskvärd människa.  


Tog en massa mysiga bilder på Lillen idag, men ni ska få vila lite från dom, för jag orkar inte ladda över från kameran just nu. Men ni vet ju hur han ser ut vid det här laget?        

Av Kavril - 5 april 2011 21:41

Ja, nu har jag kört igång med lite nya vanor och det har gett resultat med en gång!! 

Två kilo ner på två veckor. Det är bara att köra på och hoppas jag går ner tillräkligt till semestern. Vi ska ju gå i fjällen då, och då behöver jag inte tjugo kilos övervikt att bära på, utöver allt annat man ska bära på.  

Nog hade jag ett rejält socker beroende kan jag tala om!! Inte för att jag vräkte i mej socker, men det kändes att kroppen ville ha när den inte fick.  

Jag har egentligen inte ändrat på så jättemycket.

Jo, inget socker så klart. Jag kör lite LCHF men äter långsamma kolhydrater. Alltså matvete, fullkornsris och dinkelpasta. Kött, fisk och bra fett. Röd mjölk, riktig grädde. 

Lördagsgodiset är morotsstavar med gräddfil/nahrom dip. Såååååå gott!!!

Men jag har ätit så här i flera år, förutom att jag åt socker förut, så den största förändringen är att jag äter ett gäng med tabletter, omega 3, mineraler och antioxidanter plus att jag har bytt ut min frukost mot Wellness choklad shake. 

Ibland tar jag en shake även till lunch. Den mättar och ger allt man behöver utan en massa kalorier. Jättebra! Den bästa shaken jag druckit, och jag har provat några stycken!!!   

Jag tänkte först börja med Herbalife shakerna, men hittade Oriflames härliga shake via en väninna. Helt naturlig och bara svenskodlat innehåll. (Och billigare än Herbalife) Gillar starkt. 

Tabletterna jag tar kommer även dom från Oriflame och ger mej det tillskottet jag behöver, det hjälper mina leder och resten av kroppen att klara av min sjukdom lite bättre.


Jag är ju en sådan där jobbig människa som läser på som en galning innan jag stoppar i mej saker eller börjar använda saker. 

Detta är bra grejor och jag ser ju resultatet. Nu får vi se hur jag klarar av att hålla denna nya "diet". Jag brukar vara väldigt envis när det gäller sådant här, så det ska nog gå bra. 

Ni får heja på mej!!!   


http://se.oriflame.com/products/show-wellness.jhtml?tag=QualityProduction

Ovido - Quiz & Flashcards