Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 2 april 2011

Av Kavril - 2 april 2011 23:55

Jo, att det har varit en härlig dag idag, nästan 13 grader varmt och nu ikväll var det fortfarande 9 grader varmt, så nog är det snart riktig vår!!  


Tog med barnen och hundarna på en liten cykeltur, dagen till ära.  Första för året. Men självklart tog jag mej lite vatten över huvudet, för det blev lite mer än jag klarade av, men jag gjorde det!! 


Vi var ute hela eftermiddagen, för jag var som en sömngångare hela förmiddagen. jag fick verkligen tvinga mej att klä på Lillen och gå ut, efter hans middags sömn.

Vet inte vad det är, men jag är så himla trött!! Det har ju varit en del skit nu ett tag, så det beror nog på det. Hoppas på att det blir bättre nu när våren och ljuset kommer tillbaka. 


Imorgon eftermiddag är det visning igen, det ska bli kul!! Dottern ska följa med och agera händer åt mej. Jag klarar helt enkelt inte av det så bra som jag vill längre, så då får jag be om hjälp. Min otroliga dotter ställer upp så klart!!  


Imorgon får jag lite sovmorgon, om jag kan sova, för då går gubben upp med barnet. Jag hoppas hoppas hoppas att jag kan sova lite längre än till klockan sex. Det vore så skönt!!!      

Ovido - Quiz & Flashcards