Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under april 2011

Av Kavril - 23 april 2011 23:16

Love it!!! 

Vi var där i fredags tillsammans med goda vänner och det var totalt helt underbart!!! Vi vandrade till kroppen skrek i smärta,  men oj oj oj vad själen mådde bra!!!  

Lillen bland vitsipporna på Omberg, han stortrivdes där och tillsammans med våra vänner!! Han blev ju lite kär i deras lilla tjej också.   Det skiljer nio månader på dem. De gick och höll varandra i handen och gosade näsa och lekte så himla bra!! Så kul att se!!! 

Ja, dessa dagar är en riktig lisa för själen.  


Jag har ju tänkt på nu ett tag på varför jag bloggar och så.  Jag är i ett känsligt skede av livet just nu, och jag vet inte hur mycket jag ska dela med mej av, och hur jag ska ska skriva och vad. Men jag fortsätter ungefär som jag gjort, för det mår jag bra av. Man tvingar ju liksom ingen att läsa ju!! Sen blir jag så glad av de goa kommentarer jag får, även om det inte alltid är så många.   

Av Kavril - 23 april 2011 23:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Kavril - 20 april 2011 23:42

Alltså, jag brukar inte bry mej så mycket om kommentarer, men ibland kan jag fundera över hur stort intresse det finns för den här sk bloggen. 

Vad gör jag som gör att folk inte kommenterar? Skriver helt åt helvete?  Ointressant? Tråkigt?

När jag började tänka på det så, så insåg jag att så faktiskt är fallet.

Herregud! Hur kunde jag tro att folk är intresserade av hur ont jag har, hur mycket medicin jag tagit,  hur långt jag gått, hur min skog ser ut, hur söt min son är, hur fina hundar jag har, hur fin min trädgård är, att min gubbe rest bort och bla bla bla. 

Jag har också insett, efter att ha läst min blogg, att jag skriver på ett himla tråkigt sätt. Totalt humorlöst. 

Nej, det här får jag nog tänka över. Är jag så här himla tråkig? Ja, tydligen. Det är ju bara att inse. Ha ha, tänk att man ska behöva ta så lång tid på sej för att inse det?   

Av Kavril - 19 april 2011 23:05

Jösses vad jag bloggar idag!!

Egentligen vill jag skriva mer än jag kan, då blir det så här....


Ser fram emot morgondagen då det är utlovat fint väder! Har båda barnen hemma och ska njuta i fulla drag, tänkte jag.

Glömma all skit för ett tag, inte älta och inte fundera.

Låter väl bra va?  


Nej, men jag måste försöka leva för dagen, carpe diem. Min kropp gör inte som jag vill överhuvudtaget just nu, och jag börjar bli trött.  Trött på att varje rörelse gör ont, trött på att inte kunna sova ordentligt, trött på att inte klara av det mest basala hemma.

Jag vill ha en fin påsk, med lite särskild mat och lite myspys.

Får se vad jag klarar av, men jag räknar med att det ska bli bra, för då brukar det bli det!!  

Av Kavril - 19 april 2011 21:25

Gillar det nya toapappret jag köpte härom dagen.  

Mycket trevligt att sitta på dass och läsa små kärleksdikter.  

    

Av Kavril - 19 april 2011 21:01
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Kavril - 19 april 2011 07:20

Ja, alltså, jag är inte den som vill eller kan ligga i sängen länge på morgonen, men när Lillen vaknar halv sex och kvittrar glatt som en liten fågel, då blir jag lite trött!!  Liiiiite väl tidigt kan jag tycka...  


Idag blir det nog till att gå på halvfart, ska nog vara ute en del, det ska ju bli fint väder idag också!!  Kör Lillen till dagis till tio, sen blir det till att vila en stund, som vanligt, men sen så!!    


Tog den här bilden på honom i söndags, det ser lite häftigt ut när han kommer där i "skogen" eftersom den är på vår framsida!! 

Undrar om jag ska ta och betala någon av de stora barnen för att måla staketet på insidan? Det måste göras, vi hann inte förra året, och jag tror väl att de skulle uppskatta lite pengar på fickan va?  


Nu blir det kaffe och barnprogram med Lillen, Fåret Shaun börjar ju snart!! Den har jag ALDRIG sett förut....          

Av Kavril - 18 april 2011 21:56

Ja se nu är jag gräsänka till onsdag kväll minsann!!  Gubben är på kurs i Stockholm tisdag och onsdag, men han passade på att åka idag och hälsa på far sin innan, och då slipper han ju köra 25 mil imorgon bitti. 

Det känns väldigt tomt, jag är inte van vid att vara själv hemma med barnen över natt, det brukar vara hans "jobb". Han har ju varit utan mej många nätter när jag legat på sjukhus, och det har blivit väldigt mycket!! Men jag brukar inte vara utan honom.... Det kvittar att vi har varit gifta i 14 år i år, jag vill inte vara utan honom så här.   


Men dagen idag har ju varit exceptionell!! 20 grader varmt och nästan vindstilla, kan det bli bättre så här på våren!!  Jag har varit ute nästan hela dagen, förutom när jag sov mitt på dagen. Jag måste ju fortfarande dela upp dygnsvilan i två, ryggen klarar inte för många timmar i ryggläge. 

Men annars har jag varit ute, även om jag fick lite gjort inne också, jag preparerade mej med en massa värktabletter och körde lite, så mycket jag klarade av, eller ja, lite mer än jag klarade av iofs... 


När jag var ute och hängde tvätt hade min kisse tagit en stor svartråtta. Jag läste om dom på nätet, och de räknas som utdöda i Sverige tydligen, fast det finns några stycken i Skåne, och sedan finns dom nästan uteslutande i hamnstäder... Då undrade jag lite hur jag plötsligt bytte län och hur mitt samhälle hamnade utmed havet....    Det är inte första gånen han kommer hem med en sådan, så jag antar att de har ett litet etablerat samhälle här, även om de är nästan utdöda i Sverige. Jag gillar möss och råttor, jag tycker de är bedårande, så för min del gör det inget att de finns här.   Sen gillar jag ju inte att ha dom inne eller hos mina höns, men det finns ju saker man kan göra för att minimera dom just där. 


Jag är löjligt fascinerad av djurliv i alla former, jag vet, det kanske är töntigt, men jag kan inte låta bli!!!     


Pratade en lång stund med en väninna idag, det var trevligt. Vi gick och pulade lite hemma båda två, samtidigt som vi pratade, skönt att få lite gjort.  


Nu har jag gjort för mycket idag, som vanligt, så jag har fått ta en massa värkmedicin igen. Inte bra, men nödvändigt.   


Favvoobjektet igen, mammas älskling.       

Ovido - Quiz & Flashcards