Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under september 2010

Av Kavril - 7 september 2010 22:37

Jo, jag gillar tv4 Fakta och då speciellt crime night. Hela kvällen med dokumentärer om olika brott. Mord och ond bråd död av olika slag.  


Jag upphör aldrig att förvånas över hur människor kan bete sej.

En pappa som bränner ihjäl hela sin familj, för att hans religion säger att familjen är syndiga som vill anpassa sej efter sitt nya land. Vad sägs om det va?   

Eller han som mördar några prostituerade och homosexuella varje dag. För att dom inte förtjänar att leva....  

Han som sköt ihjäl sin kusin och hans tjej, för lite knark.... Hennes 911 samtal var skrämmande, man hörde när hon dog...  


Det är många som undrar hur jag kan titta på det här jämnt, för det gör jag.

Men jag funkar så att jag tänker mycket på hur tacksam jag är personligen över det jag har. Och det jag slipper uppleva. Det kan jag göra för att jag ser hur andra kan ha det. 

Sedan blir jag så otroligt imponerad över de som jobbar inom detta ämne. Att de orkar! Jag skulle vilja bli mordutredare. När jag blir stor  . (Eller frisk  ) Jag slutar aldrig hoppas.  

Av Kavril - 7 september 2010 20:25

Har haft en himla massa för mej idag.

Det är jag inte van vid, så nu är jag trött i både kropp och själ.   

Fast det är ju inte så illa faktiskt. Vara trött för att man har gjort någonting.   


Lillen skrek som en stucken gris idag när jag lämnade på förskolan. Han är rolig han ska ni veta.... Han skriker efter mamma och sträcker sej efter mej och är sååå ledsen. Men det räcker med att jag går ut och stänger dörren så är han nöjd....   Busunge!!!


Körde dottern till skolan imorse, hon skulle ha cykeln med sej, och då är det  bara att skjutsa. Men det är det värt för att få bo så här!!! 


Sitter just nu och bränner skivor på min nya laptop. Det är för mej väldigt fascinerande att jag kan göra det i den här lilla saken!!!  

Jag försöker hålla efter mina foton, det blir väldigt väldigt många känner jag. Det vore väldigt tråkigt om datorn kraschade och alla kort försvann. Inte sant?

Av Kavril - 5 september 2010 01:13

För att skriva i bloggen.   

Återkommer när jag har sovit!!  

Av Kavril - 1 september 2010 22:56

Ska det va så ska det va!!!

Nu har jag fått stora utslag, röda, prickigt, kliar, stora blaffor.... Var? Jo. Ansiktet naturligtvis!!!! Det som alla ser först!!! Var på sjukhuset idag och såg hur folk reagerade.... Gick till apoteket för att köpa kortison salva och hon undrade om jag sökt för "det där".    Kan ju inte annat än skratta åt det!!! 

Ibland undrar jag varför just jag får all skit som jag får, men det kommer bara över mej en liten stund, för sen är jag mest tacksam. 

Det är någon mening med allt. Så är det bara. 


Men men, imorgon ska jag ringa läkaren och se hur jag ska göra, för så här kan jag inte se ut längre!! Läste om mina mediciner. Alla fyra kan ge utslag.... Så då får jag kolla i mina magiska kula och se vilken jag måste sluta med då!!    Felet är att jag har så otroligt ont just nu, jag behöver alla dom jag tar....

Ja ja, den dagen den sorgen.... 


Har som sagt varit på sjukhuset idag, röntgat lungorna. 

Tog en fika hos goda vänner efteråt. Köpte gott fikabröd. Mmmmm. Tur att man inte är där varje dag för då skulle jag rulla fram, mer än jag redan gör!!!  


Ha det gott alla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards