Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under april 2010

Av Kavril - 5 april 2010 23:02

  Här har ni ett säkert vårtecken, jag tog bilden här hemma i lördags. Nässelfjärilarna brukar jag i normala fall se efter citronfjärilarna, men i år vaknade visst nässlorna först!  

Idag när jag vaknade låg det sådär två centimeter snö här ute. Trodde jag skulle svimma!!   Det skulle ju regna, inte snöa!! Faktum är att jag hellre har regn än snö, mest på grund av att det på något sätt blir renare "skit" när det regnar. Alltså, hundarna blir smutsiga på ett renare sätt.... Fast nu tror jag att jag yrar i nattmössan va.... Men ni som har hund kanske fattar vad jag menar?   


Annars har denna dag varit väldigt tuff, det är det gamla vanliga som jag lovat mej själv att inte tjata om här på bloggen. Fast det är svårt när det tar upp så mycket av livet just nu.


Just nu letar jag efer ett sätt att hitta min harmoni igen. Jag hade en slags harmoni med min smärta förut, den jag har haft i tio år nu. Men just nu känner jag mej inte så värst harmonisk måste jag säga...   Men jag är ganska envis, jag kommer nog dit så småningom. Känns som om jag kommer en bra bit på väg bara jag får veta om det bir operation eller inte. Om inte, vad ska då hända tro? Ska jag gå med en sådan här smärta i flera år? J***a diskbråck!! Önskar det inte ens på min värsta fiende.  Men på onsdag ska jag ju träffa en neurolog. En med utländsk härkomst, om jag går efter namnet. Hoppas han är duktig och pratar skaplig svenska, så jag förstår vad som ska hända bara. (Är INTE rasist, har bara träffat så otroligt många läkare, är en fördel om man förstår vad de säger, det är inte alltid självklart kan jag tala om)


Nä, hoppas ni haft en bra långhelg, det har jag! Trevligt sällskap och sluppit träffa en del som jag inte vill träffa. Kan det blir bättre?

  

Av Kavril - 4 april 2010 23:02

Hade en väninna som jämnt sa så och jag blev så förbannad!! Inte för att hon hade mycket att göra, utan för att hon valde att inte svara i telefon och vara totalt onåbar då. Det tar ju sån tiiiiid    att skicka ett mess som säger att man inte har tid ju!!! Morrrr. (Vet inte varför jag skrev om det, kom bara att tänka på henne och hennes fasoner just nu)   


Men det har ju varit lite mycket den här helgen, men så trevligt, för min del!! Visst har det tagit på kroppen och jag har ondare än vanligt nu, men ibland är det faktiskt värt det på något sätt. Sen känns det ju lite lättare nu eftersom jag äntligen fick tiden till Neurologen, så jag åtminstone kan få reda på vad som ska hända.


Har ju haft svärfar och hans tjej här i helgen. (Säger man tjej förresten, när de är närmare 60 bast båda två?  ) Men de är så himla goa och trevliga och lätta att umgås med, och så roliga att ha här en hel helg, i husvagnen. Annars skulle det inte gå kan jag tala om, vi lider av grav platsbrist i vårt hus!!!  


Idag var jag på mitt favoritberg, Omberg, som ligger bara några mil härifrån. Det är så otroligt vackert så här på våren, det är ju en nationalpark, så det är helt orörd natur där. (Nästan)

Jag åker alltid dit när våren börjar komma, så jag hinner se allt som börjar vakna!

  Första blåsippan jag ser i år, är givetvis en rödsippa, men det duger åt mej!!!  

  Snö ligger ju kvar här och var, men kolla vilken utsikt!! Vättern är extra fin så här års.

 


Vi brukar fika på samma ställe varje år, och det heter, hör och häpna, Storpissan... Ja, ni läste rätt, det heter så!!

Hoppas jag orkar skriva lite imorgon, det händer lite här nu. Skönt att dela med sej lite och få lite glada tillrop av min trogna fanclub. Jag gillar er skarpt, ni förgyller min dag varje gång ni lägger ett inlägg. Maddo, Ann och Bibbi som är mest frekventa, men självklart ni andra också!! Tack och hoppas ni haft en glad påsk!

Av Kavril - 2 april 2010 08:20

Far

  Och son

  Är väldigt lika varann tycker jag. Lika otroligt söta så klart!!!  


Idag är det Tupperware leverans som gäller, hämta dottern samtidigt. Hon har sovit över hos en kompis inatt, det är ju faktiskt påsklov.

Jag hoppas på att det blir en fin dag och att jag orkar städa till det lite hemma.  

Visst vore det bra om gästerna som kommer slipper dra av skit från golvet som fastnar på strumporna på byxbenet, så där som man gör vet ni.   

Av Kavril - 1 april 2010 23:55

Verkar förändra människor, iallafall i allmänhet. Blir inte ni också lite gladare och lite piggare? Det verkar som om vi männsikor inte är skapade för att vara i så där mycket mörker så där länge.

Det var tio grader varmt här idag och nu är det bara små rester kvar av de stora snöhögarna.

Klockan är mycket och jag mår inte så där jätteprima. Ska försöka skriva mer imorgon. Svärfar och hans tjej kommer imorgon och ska vara här till söndag, och det ska bli jättekul!! Jag gillar dom.

Ovido - Quiz & Flashcards