Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Kavril - 19 januari 2011 00:01

  Ja så känner jag mej nu. Men på ett positivt sätt. 

Mår så himla bra av att ha en hel dag med positiv feedback och trevliga människor. 

Hemma visningen gick super! Det är ju lite speciellt när ens vänner träffas. Iaf mina, för de är så himla olika, precis som jag vill ha det!! Underbara människor!!     

Sen hade jag ju min första egna visning i min gamla hemby. Väldigt häftigt måste jag säga. Men det gick såååååå himla bra!!!    Det känns så bra alltihop. Chefen är jättemysig. Jag gillar det här med att jobba hemma hos folk. 

I och för sig har jag ju nu så ont att jag tror jag ska skrika, men det är det värt!!! Tänk vad trevligt det är att få höra att man är duktig, verkar kunnig och är proffsig. På ett helt nytt jobb? Underbart! Det är värt lite extra morfin och lite extra smärta. 


Men nog är det korvstoppning i min stackars skalle nu...  Min hjärna är iinte van vid att behöva tänka och lagra en massa ny information. Men det går! Klart jag missar en del, men gästerna tyckte jag skötte mej utmärkt, det är huvudsaken. Bara nu chefen blir nöjd också...   

Beställningen skickar jag in imorgon, det skulle nog bara bli fel om jag satte mej med det nu.... Totalt stopp nu i min skalle...   


Ha det!!

    

Ovido - Quiz & Flashcards