Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Kavril - 14 februari 2011 23:27

  

Det här ju m in älskade vagn till Lillen. Jag beställde i december ett tillval som gör att jag spänner på mej en sele och har skaklar till vagnen, så jag drar den. Vandringsset, kallas det .http://www.nordiccab.se/Image/454

Nu har jag fått vänta. Och vänta. Och vänta. Och skrivit lite småsura mail. Bett om ursäkt för mina småsura mail. (Finns bara en återförsäljare i Sverige) 

Men jag har tålmodigt väntat. 

Till nu!!! Och jag fick kompensation!! Fick hundsetet också!!! Gratis!!! Gillar gillar!!! 

N älskar att dra saker och G gör det om jag ber honom. Perfekt!! 

http://www.nordiccab.se/Menu/Produkter/Tillaggsutrustning/Hundset-tillagg


Jag blir så glad när det funkar att vara lite snäll. Men bara lite.   

Av Kavril - 14 februari 2011 22:55

Ja, jag njöt i fulla drag av det vackra ute i naturen en dag som denna. Frosten låg kvar lite i träden och dagsmejan gjorde iskonst lite här och där. Jag njöt i fulla drag när jag tog dagens, alldeles för korta, promenad. 

Eftermiddagen tillbringade jag med nyfunnen bekantskap. Väldigt fina människor som sprider positiv energi omkring sej. Bara att suga i sej och ta vara på det.   


Jag försöker att hålla mej med folk omkring mej som sprider just det, positiv energi. Energisugare är det värsta jag vet!! Människor som är bittra, stressade, otacksamma och så vidare och så vidare, undviker jag så mycket jag kan. Inget att utsätta sej för. 


Jag hittade inte katten iallafall. Jag hoppas han kommer tillbaka till sitt nya hem, han kommer få det helt underbart där, det är bara det att han ska fatta det också!!  


Imorgon är det till att åka till AF igen, för veckans träff... Undrar om man kan få bränslepengar för att man måste åka? Med det lilla jag får är det knappt man har råd att åka dit. Och så mår jag så himla skitdåligt. 

Smärtan är riktigt jobbig just nu. Det beror nog lite på vädret, kylan gör ju sitt till. Men det har varit lite mycket nu ett tag. Sådant som ger mej mycket i själen, men tar hårt på kroppen. Jag har inte riktigt hittat balnsen än, men det kommer, hoppas jag. 

Det jag gör är ju så himla roligt. Svårt att välja bort det då ju...   


Nu värker typ allt, från knoppen till fötterna. Ändå har jag tagit medicin... Blir lite trött på skiten. Faktiskt. 

Av Kavril - 14 februari 2011 13:12

Och ut med hundarna är det på schemat just nu.

Mår riktigt dåligt, har sovit knappa tre timmar inatt på grund av smärta, kunde inte sova så länge på fm på grund av smärta. Blir lite frustrerad...

Sen blir det att hälsa på katten jag gav bort förra veckan. Han sprang bort nästan direkt, så nu får jag åka dit och ropa, och hoppas att han kommer fram. 


Eldar som attan nu, det var bara 16 grader i köket... Brrr.   Skönt för kroppen om det är varmt när jag kommer hem. 


Ha en fin alla hjärtans dag!!    

Ovido - Quiz & Flashcards