Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Kavril - 8 februari 2011 22:18

Ja, den började ju som jag hade tänkt mej. Besök hos min psykoteapeut. Skönt att få prata av sej lite. Hon är ju så skön!!   


Men sen blev det överraskningar!!

Den ena är ju bara bra. Min katt, den långhåriga underbara gosiga jag har, som bara blir påflugen av min gammelkatt har fått ett nytt hem!! Det känns så himla bra!!! Faktiskt!! Det hemmet är det bästa för honom. Där får han vara inne och få en massa gos och kärlek, precis som han vill ha det. 

Men det är ju tomt att gå ut nu. Han brukade alltid vara ivägen när man gick ut. Sprang runt fötterna och jamade och gosade. Men nu. Tomt.

Tur att han har fått ett underbart hem, och nära också, så jag kan åka och hälsa på.   

Nu kan mina gammelkatter få bli äldre ifred. De är ju båda elva år i år, så de är ju inga ungdomar längre. Slutet gott, allting gott.   


Men sen hände det som inte får hända. Lillen "kände" på spisplattan med hela handen.... Stackars mamas lille kille!! Vi fick honom att somna till slut, men morgondagen blir nog inte så kul... Jag hade tänkt öppna förskolan, men det blir det inget av nu. Kankse VC istället, om det blir stora blåsor. Usch vad det gör ont i hjärtat det sådant händer. En olycka händer ju, men ändå... Mammas lille älskling...


Jag kom inte in på FB heller förresten. Får försöka senare. 


Snart sovdags. Ha en fin dag imorgon alla!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards