Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Kavril - 12 februari 2011 19:30

Idag fick jag besök av en härlig väninna som jag inte träffar tillräkligt ofta!! Vi tog en promenad i det underbara vädret med hundar och barn på kälke. (Satte henne att dra kälken, smart va?  )

Sen en kopp the för henne och en kaffe för mej, med lite gott tilltugg. Det var så skönt att prata bort en stund! Tack vännen!!  


Tog ett trist beslut idag. Skriver inte mer om det här, men det är tungt. Ibland får man offra en del för att det ska bli lugnt för andra. Så är det bara. 


Just nu äter Lillen chips över hela vardagsrummet, lördagsmyset börjar infinna sej.  


 Jag har fått ta en väldig massa smärtstillande, jag har riktigt ont.   Sömnen påverkas ordentligt och nu börjar det bli jobbigt. Eller ja, det är ju jobbigt jämnt, men just nu lite värre.  


Igår hade jag också besök av en kär vän, hon blev kvar här till maken kom hem. Hon vågade inte åka förrän han hade spårat vägen här med sin bil!!   Fullt förståeligt som vägen såg ut igår!!!


Nu blir det lite FB och lite Evony, sen lite tv. Huvudet bankar värre än vanligt, eftersom nacken är så dålig, men jag har bestämt mej för att njuta av kvällen ändå!!

Ha en fin kväll!!

  

Av Kavril - 12 februari 2011 00:04

Och kroppen värker och sängen ropar!!!  


Mer bloggande imorgon!!


Tack för alla goa kommentarer jag får hela tiden!!!

Ni är för härliga!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards