Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under juli 2010

Av Kavril - 11 juli 2010 23:34

Ja, nu har jag ju inte Knut i hjärnan, jag känner inte ens någon som  heter det! (Såg precis hur rubriken kunde tolkas) Nej, jag har en knut i hjärnan, alltså en tanke knut. Eller kanske en tankeknut. Ja, asch, jag vet inte vad jag ska kalla det med det är en knut som jag inte kan knyta upp. Vissa dagar är den en stor dubbel knut som jag inte får upp alls. Vissa dagar en vacker rosett som jag lätt kan dra lite i så går den upp. Men den är alltid där. Det är trögt. Inte bara för att det är varmt. Jag gillar värmen för den delen, det är så skönt för lederna. Dom där lederna som bara värker och låter som gnisslande krasmande äckel päckel.  Så där. Nu blev det en stor knut igen. Jag fattar inte vad som händer. Jag kan tydligen inte hålla kvar samma tanke i skallen längre än två minuter längre.... *suckar och kliar mej i huvet*  

Ja ja, det är väl bara att gilla läget antar jag. Orkar inte bry mej faktiskt. 


Har iallafall haft några väldigt fina dagar. Tjejkväll med en god vän som jag träffar väldigt väldigt väldigt sällan. Hon är jättesjuk och kan sällan träffas. Eller har inte tid. I vilket fall är det jättehärligt när vi väl träffas, så anledningen är inte ett dugg viktig egentligen. Vi grillade lax och åt gott. Sjöng några sånger tillsammans, vi har sjungit mycket ihop förr. Jag  älskar att sjunga så det var så frigörande!!  


Sedan hörde en annan väninna av sej som nästan aldrig har tid att träffas heller. Vi satt och åt kaka och drack kaffe och pratade om allt möjligt i flera timmar!!! Underbart!!! Härligt med vänner.   


Så idag poolparty hos min teamledare i TW. En otrolig människa som pysslar och fixar och får till det så himla bra!!!   Sen ha vädrets makter med sej också, heja S!!!!   Jättekul kväll med lite ny solbränna och en väldigt trött liten kille och en välbadad dotter. 

Ibland är livet så härligt, fast ändå inte. Om ni fattar?   

Av Kavril - 9 juli 2010 00:26

   När det är över tjugo grader varmt ute och de har varit ute i solen länge kan man ju tycka att de skulle slänga sej i vattnet med stor glädje, men neeeej då! Lite försiktigt blöta nedre delen av tassarna och lapa i sej lite vatten bara, det är lagom det... Hmpf, vattenapporterande fågelhundar, jaja, pudel kanske är det som ras men jag har då inte fått fullständiga pudlar då!    Men oj så älskade de är ändå!! 


Har funderat mycket på sistone om hur en del lever i det förgågna och missar en massa trevligt på grund av det. Någon som jag gjorde något orätt i oktober 1996 som nu sagt upp bekantskapen helt och hållet på grund av det. Livet är alldeles för kort för att man ska gå omkring och älta en massa gammal skit. Jag vet inte ens vad jag har gjort henne om jag ska vara ärlig och hon vill inte prata med mej, men gärna om mej. Och då en massa skit. Kul. Nej, livet är för kort och jag kanske dör imorgon. Blir hon glad då tro? Antagligen. Ja, jag vet inte jag. Jag skulle vilja att vi kunde ha någon slags relation eftersom detta går ut över så många. Och hon får det att bara vara mitt fel. Men, låt det vara mitt fel då, gå vidare och get over it!!! Suck.


Har också varit hos min läkare idag. Ska väl byta ut en smärt medicin mot en annan. Avgiftning nu igen då. Femte gången. Det är jättejobbigt när man äter så mycket narkotikaklassat. Men, det har gått förut så det ska gå igen. Men jag satt och grät hos honom idag och det har aldrig hänt förut! Jag gör inte sådana saker helt enkelt. Men det är väldigt jobbigt nu. Tio år med kronisk smärta börjar ta ut sin rätt. 

Jobbigt då med folk som är sura och beskyllande och folk som blir sura när man inte hälsar på när man är i närheten och folk som bara ser negativt på allting!! Visst, jag är en stor skitstövel, elak och lat och allt vad man får höra. Suck. Är trött på skiten. 


Imorgon är en ny dag som tur är. Jag väljer att gå vidare och se den nya dagen som ett ypperligt tillfälle att göra något fint med. 

Ska träffa en gammal vän på tjejkväll. Har aldrig varit med om det. Ingen har någonsin velat ha en sådan med mej förut. Bara ensamma grilla lite gott och käka god efterrätt och bara mysa. Själva. Måste suga i mej av denna upplevelse och sträva efter repris!   

Av Kavril - 8 juli 2010 00:55

Men bara måste dela med mej av detta. 

Ibland fylls hela jag av en sådan kärlek. Ja, jag älskar ju honom lika mycket hela tiden, men ibland fylls jag helt och hållet med kärleken. Bara av att se hur mycket han utvecklas från dag till dag, helt otroligt.   

Tänk att jag har tre så fina barn? Vilken välsignelse. Jag är så tacksam och försöker verkligen tänka på det varje dag, vilket privilegium det är att få göra tre så fina skapelser. 

Hm, blev lite konstigt skrivet idag tror jag, men jag bara blev så kär i mina barn just nu. Speciellt då den lille som jag fortfarande kan krama och pussa på utan protester.....   


Nä, efter detta utlägg om kärleken till mina barn är det dags för sängen och kanske lite sömn. 

(Jag ser att det är drygt tio som hälsar på min blogg, utan att skriva något, blir läskigt nyfiken ibland på vem det är, men men, kul att fler än jag läser detta iallfall. Hehehe.)

Natti

Av Kavril - 7 juli 2010 00:16

Det hände ju en väldig massa när vi var iväg på Öland, och allt kommer jag ju inte tala om  här, då skulle ni baxna och få tråkigt tror jag! 

Men bara måste berätta när vi vi var på djurparken, det är ju häftigt att man får ta med hundarna in. Vi gick fram till buren med dingo i, det var bara ett nätstaket och elstängsel emellan, med  hundarna. Mina tre var otroligt lugna måste jag säga, det var bara Nico som kollade lite extra. Men "dingosarna" såg  ut så här....

   En av dom lyfte på huvudet och tittade på Nico, men det blev inte mer. Häftigt vad en lugn flock kan sprida va? De hade en aura av lugn omkring sej. Och så vackra de var!! Hundar, men ändå inte. Ja, härligt.

Sen gillar ju vi att titta på gamla ruiner och sånt, jag gillar att känna in gamla vingslag och liksom känna hur det var förr, för det kan jag känna på vissa ställen, det är jättehäftigt. 

Detta är en jättegammal ruin som är över 900 år gammal,som ligger invid en jättevacker lantgård. Det gick får där och det stog en skylt om nötdjur, men vi såg inga. 

   Här står jag vi borgruinen och tar kort på den gamla kyrkan. Jag kanske är lite larvig, men jag gillar sånt här.   

Av Kavril - 5 juli 2010 23:50

Har ju varit på semester på Öland en vecka, eller om man nu kan kalla det för semester... Det är ju en hel del måsten när man är ute så där, även om vi faktiskt håller oss på en väldigt bra nivå och tar bort de flesta måsten. Bara ta det lugnt och göra det som faller en in, det är semester det!!!  


Att skriva för mycket i bloggen och på FB känns inte så bra heller måste jag säga. Det är ju lite att bjuda in människor som inte är ärliga. Jag vet inte hur lätt det är att ta reda på var man bor, men det är säkert enkelt för den som vill veta.   

Men. Vi har larm på huset och om vi  är hemma har vi tre fyrbenta larm också. Det är väldigt bra med hundar, även när vi är ute på vägarna med husvagnen. Man drar ju till sej oärliga människor på vägen också. Gaser och annat man kan spruta in i vagnen och sen råna en eller värre.... Men jag skulle vilja se den som kan komma nära vår husvagn när vi ligger utefter vägen utan att hundarna vaknar och börjar skälla....  


Har mycket att berätta och många härliga bilder att dela med mej av, men nu är klockan mycket och lite sömn ska jag väl försöka få.   


Natti och kram   

Ovido - Quiz & Flashcards