Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Kavril - 16 juli 2010 22:06

Ja nu börjar jag bli trött på mej själv och min kropp faktiskt. 

Jag har haft ett problem nu i flera år som är utrett och testat utan att hitta någon lösning på, så jag har haft det och inte tänkt så mycket på det. Inte lidit så mycket av det heller, jag har haft annat att tänka på sas. 

Men nu visar det sej från en annan sida må jag säga! Nya symtom som inte känns bra alls.  Söker på google först och läser 1177 hemsida och får lite kött på benen. Sedan ringer jag till 1177 (sjukvårdsrådgivningen) och får en jättetrevlig sköterska. Det visar sej att hon tänker på samma sätt som jag och då undrar jag om jag kan vänta till måndag och då ringa min VC. Men nej, imorgon bitti, jourläkaren. 

Om det är det jag tror börjar en ny resa för mej. Som kan sluta lite hur som helst faktiskt. Även illa. Men idag finns ju så bra mediciner och annat att ta till, så jag överlever nog. Men det här "andra" kan vara jättetufft. 

Just nu när det gått upp för mej att jag kan ha en svår sjukdom känner jag bara skräck. Jag tar inte ut något i förskott faktiskt, det brukar jag göra. Men inte nu. 

Får väl se hur det går. 

Ovido - Quiz & Flashcards