Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Kavril - 9 juli 2010 00:26

   När det är över tjugo grader varmt ute och de har varit ute i solen länge kan man ju tycka att de skulle slänga sej i vattnet med stor glädje, men neeeej då! Lite försiktigt blöta nedre delen av tassarna och lapa i sej lite vatten bara, det är lagom det... Hmpf, vattenapporterande fågelhundar, jaja, pudel kanske är det som ras men jag har då inte fått fullständiga pudlar då!    Men oj så älskade de är ändå!! 


Har funderat mycket på sistone om hur en del lever i det förgågna och missar en massa trevligt på grund av det. Någon som jag gjorde något orätt i oktober 1996 som nu sagt upp bekantskapen helt och hållet på grund av det. Livet är alldeles för kort för att man ska gå omkring och älta en massa gammal skit. Jag vet inte ens vad jag har gjort henne om jag ska vara ärlig och hon vill inte prata med mej, men gärna om mej. Och då en massa skit. Kul. Nej, livet är för kort och jag kanske dör imorgon. Blir hon glad då tro? Antagligen. Ja, jag vet inte jag. Jag skulle vilja att vi kunde ha någon slags relation eftersom detta går ut över så många. Och hon får det att bara vara mitt fel. Men, låt det vara mitt fel då, gå vidare och get over it!!! Suck.


Har också varit hos min läkare idag. Ska väl byta ut en smärt medicin mot en annan. Avgiftning nu igen då. Femte gången. Det är jättejobbigt när man äter så mycket narkotikaklassat. Men, det har gått förut så det ska gå igen. Men jag satt och grät hos honom idag och det har aldrig hänt förut! Jag gör inte sådana saker helt enkelt. Men det är väldigt jobbigt nu. Tio år med kronisk smärta börjar ta ut sin rätt. 

Jobbigt då med folk som är sura och beskyllande och folk som blir sura när man inte hälsar på när man är i närheten och folk som bara ser negativt på allting!! Visst, jag är en stor skitstövel, elak och lat och allt vad man får höra. Suck. Är trött på skiten. 


Imorgon är en ny dag som tur är. Jag väljer att gå vidare och se den nya dagen som ett ypperligt tillfälle att göra något fint med. 

Ska träffa en gammal vän på tjejkväll. Har aldrig varit med om det. Ingen har någonsin velat ha en sådan med mej förut. Bara ensamma grilla lite gott och käka god efterrätt och bara mysa. Själva. Måste suga i mej av denna upplevelse och sträva efter repris!   

Ovido - Quiz & Flashcards