Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Kavril - 7 juli 2010 00:16

Det hände ju en väldig massa när vi var iväg på Öland, och allt kommer jag ju inte tala om  här, då skulle ni baxna och få tråkigt tror jag! 

Men bara måste berätta när vi vi var på djurparken, det är ju häftigt att man får ta med hundarna in. Vi gick fram till buren med dingo i, det var bara ett nätstaket och elstängsel emellan, med  hundarna. Mina tre var otroligt lugna måste jag säga, det var bara Nico som kollade lite extra. Men "dingosarna" såg  ut så här....

   En av dom lyfte på huvudet och tittade på Nico, men det blev inte mer. Häftigt vad en lugn flock kan sprida va? De hade en aura av lugn omkring sej. Och så vackra de var!! Hundar, men ändå inte. Ja, härligt.

Sen gillar ju vi att titta på gamla ruiner och sånt, jag gillar att känna in gamla vingslag och liksom känna hur det var förr, för det kan jag känna på vissa ställen, det är jättehäftigt. 

Detta är en jättegammal ruin som är över 900 år gammal,som ligger invid en jättevacker lantgård. Det gick får där och det stog en skylt om nötdjur, men vi såg inga. 

   Här står jag vi borgruinen och tar kort på den gamla kyrkan. Jag kanske är lite larvig, men jag gillar sånt här.   

Ovido - Quiz & Flashcards