Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Kavril - 15 juli 2010 23:17

Jo, man kan ju vara ute och plocka smultron i skogen när det är 32 grader varmt i skuggan. Det kallar jag tokigt!!!   

  

Men si det gjorde jag nu i veckan... Drog med mej familjen också, fast dom var inte lika pigga på att göra den saken.... Och hundarna sen!!!  Dom fick vi kyla med vatten när vi kom hem!!! Ibland undrar jag var mitt vett har tagit vägen....  


Annars händer inte mycket här faktiskt. Får finbesök imorgon minsann.    Hon tar med sej kanelbullar, man måste ju utnyttja sina vänner maximalt när man bor som man gör!!! He he he....


Har gjort lite vinster på tradera. Det är faktiskt ganska kul. Men det gäller att kolla priserna så man inte går över det rationella. Vissa saker kan man köpa billigare nya i affären.   

Ska träffa familjen på lördag och lyckades få med min största!! Min äldsta älskade son alltså. Det ska bli underbart, roligt.   

Av Kavril - 15 juli 2010 00:30

Ja det är inte lätt det. Jag och dottern har börjat tänka lite på vikten. Banta är ett ganska laddat ord, men det är väl det vi gör....   

Idag gick vi 6000 steg enligt stegräknaren. Dottern baxnade totalt när jag sa att vi skulle gå så många steg, men hon tyckte inte det var så farligt sen när vi kom hem igen. Det är ju alltid roligare att vara två när man motionerar.   

Sen går vi så långt vi kan på LCHF diet, den bästa enligt mej. Det kan man ju diskutera till döddagar, men vi är ju alla olika som tur är. Det viktigaste är i slutändan att undvika snabba kolhydrater som socker och liknande och äta så rena produkter som möjligt. Utan E-ämnen och annat skit. 

Vi får väl se hur det går. Vi har en del extrakilon både jag och dottern, det vore skönt att bli av med dom. För min del skulle det göra det lättare för mina trasiga leder. 

Som utlovat blev det ett roligare inlägg idag!!  


Gonatt, nu är jag trött, gör ett försök att få sova lite, till barnet vaknar klockan sex...  

Ovido - Quiz & Flashcards