Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Kavril - 11 juli 2010 23:34

Ja, nu har jag ju inte Knut i hjärnan, jag känner inte ens någon som  heter det! (Såg precis hur rubriken kunde tolkas) Nej, jag har en knut i hjärnan, alltså en tanke knut. Eller kanske en tankeknut. Ja, asch, jag vet inte vad jag ska kalla det med det är en knut som jag inte kan knyta upp. Vissa dagar är den en stor dubbel knut som jag inte får upp alls. Vissa dagar en vacker rosett som jag lätt kan dra lite i så går den upp. Men den är alltid där. Det är trögt. Inte bara för att det är varmt. Jag gillar värmen för den delen, det är så skönt för lederna. Dom där lederna som bara värker och låter som gnisslande krasmande äckel päckel.  Så där. Nu blev det en stor knut igen. Jag fattar inte vad som händer. Jag kan tydligen inte hålla kvar samma tanke i skallen längre än två minuter längre.... *suckar och kliar mej i huvet*  

Ja ja, det är väl bara att gilla läget antar jag. Orkar inte bry mej faktiskt. 


Har iallafall haft några väldigt fina dagar. Tjejkväll med en god vän som jag träffar väldigt väldigt väldigt sällan. Hon är jättesjuk och kan sällan träffas. Eller har inte tid. I vilket fall är det jättehärligt när vi väl träffas, så anledningen är inte ett dugg viktig egentligen. Vi grillade lax och åt gott. Sjöng några sånger tillsammans, vi har sjungit mycket ihop förr. Jag  älskar att sjunga så det var så frigörande!!  


Sedan hörde en annan väninna av sej som nästan aldrig har tid att träffas heller. Vi satt och åt kaka och drack kaffe och pratade om allt möjligt i flera timmar!!! Underbart!!! Härligt med vänner.   


Så idag poolparty hos min teamledare i TW. En otrolig människa som pysslar och fixar och får till det så himla bra!!!   Sen ha vädrets makter med sej också, heja S!!!!   Jättekul kväll med lite ny solbränna och en väldigt trött liten kille och en välbadad dotter. 

Ibland är livet så härligt, fast ändå inte. Om ni fattar?   

Ovido - Quiz & Flashcards