Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Kavril - 25 juli 2010 23:15

Jo, för visst är det så, att alla väder har sin charm, beroende på var man är. Är man inne i stugvärmen när regnet smattrar mot rutorna så är det härligt. Naturen  jublar tror jag, marken var totalt sprucken här omkring, det behövdes!


Plockade kantareller idag när vi tog en promenad i regnet. Lillen stog med pappa och åt hallon närjag kollade runt på min ställen, och jag hittade några. Det är på G nu, bara lite mera regn så....


Men dottern fick vi inte med oss ut, jag har knappt sett henne idag. Hon tyckte som så många andra att det var filmväder idag!! 

  

Så här kan man se ut med brorsans t-shirt på huvudet och med fingret i vädret.... Trevligt....   


Har haft otroligt ont idag, och omläggningen av mina smärt mediciner har inte gått så smidigt som jag önskar. Jag får lite dödsångest nästan när kroppen säger ifrån. Smärtorna vill ha starkare varor än vad jag vill ha. Måste klara detta nu. Är lite deppig på allt just nu. Så ont så ont. Men nu måste det väl ändå vända tycker jag. Hoppas på det iallafall. 


Måste bara dela med mej av denna bild.  

   Denna tidning fick jag slänga nu till Lillens förtret. Den var full med bilder på traktorer i alla dess former och han läste den fullständigt i bitar!!! Men visst är han ursöt där han sitter och läser tidningen va?  

Ovido - Quiz & Flashcards