Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Kavril - 5 juli 2010 23:50

Har ju varit på semester på Öland en vecka, eller om man nu kan kalla det för semester... Det är ju en hel del måsten när man är ute så där, även om vi faktiskt håller oss på en väldigt bra nivå och tar bort de flesta måsten. Bara ta det lugnt och göra det som faller en in, det är semester det!!!  


Att skriva för mycket i bloggen och på FB känns inte så bra heller måste jag säga. Det är ju lite att bjuda in människor som inte är ärliga. Jag vet inte hur lätt det är att ta reda på var man bor, men det är säkert enkelt för den som vill veta.   

Men. Vi har larm på huset och om vi  är hemma har vi tre fyrbenta larm också. Det är väldigt bra med hundar, även när vi är ute på vägarna med husvagnen. Man drar ju till sej oärliga människor på vägen också. Gaser och annat man kan spruta in i vagnen och sen råna en eller värre.... Men jag skulle vilja se den som kan komma nära vår husvagn när vi ligger utefter vägen utan att hundarna vaknar och börjar skälla....  


Har mycket att berätta och många härliga bilder att dela med mej av, men nu är klockan mycket och lite sömn ska jag väl försöka få.   


Natti och kram   

Ovido - Quiz & Flashcards