Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Kavril - 14 juli 2010 00:47

Ja, nu ska jag byta smärt medicin. Alltid väldigt jobbigt och kämpigt.  Det är ju narkotikaklassat det jag tar nu och jag ska gå ner till en som är lite snällare mot kroppen.   

Men narkotika är ju som det är, det är jobbigt att sluta. Det är fjärde gången jag slutar med dessa tabletter och det har gått bra förut, men det är ju ingen garanti för att det ska gå bra nu.

Men jag har förströstan på att det ska gå bra nu igen. Men jag mår lite skit om jag ska vara ärlig. Och smärtan blir inte mindre. Snarare tvärtom. Men jag hoppas på att det bara är tillfälligt och att det lägger sej snart. 

Man har ju blivit lite av en smärtexpert efter tio år med kronisk smärta, inte för att det är någon merit, men jag känner min kropp ganska väl vid det här laget. 

Ska försöka få sova några timmar inatt, Lillen vaknar klockan sex nu för tiden, han som sov till klockan åtta alldeles nyss...  

Men det ska ju skolas in på dagis snart så det är väl lika  bra att han börjar vakna tidigt redan nu. 


Ska alltså testa att sova snart. Längtar inte till imorgon bitti när kroppen känns som om någon på så där 500 kilo har suttit på mej hela natten. Jätte jätteont! Sen tar det några timmar innan kroppen är tillräckligt uppvärmd för att funka utan smärta. 


Detta inlägg blev visst väldigt negativt. Men jag mår inte så bra. Återkommer med roligare inlägg så snart jag orkar.

Kram alla.

Ovido - Quiz & Flashcards