Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg under maj 2010

Av Kavril - 14 maj 2010 00:27

Tog bort bandaget från såret idag. Jag har ju haft det borta ett par gånger förut, eftersom det inte har klarat duschen, men idag lät jag det vara "fritt" liksom. Det är ganska fint, han har sytt med inre stygn. Jag ska lägga ut en bild sen tänkte jag, men jag vet inte om det kanske är lite magstarkt för en del?

Men i allafall, tiden har verkligen gått fort! Jag har ju opererat mej så många gånger, och när man kan låta såret lufta har det ju gått så där en tio dagar ju!! Häftigt....

Men jag har väldigt ont fortfarande tyvärr. Inte alls på samma sätt som förut, men ändå väldigt ont. Som tur är hade jag förberett mej mentalt på det.

Nej, men nu börjar jag bli tråkig, jag satte mej vid datorn alldeles för sent idag, det är ju redan över midnatt!!  

Vi ses imorgon hörni! Eller idag blir det ju! Haha.

Kram

Av Kavril - 11 maj 2010 18:47

På att jag inte kan göra ett j**la skit!!! Bara att se på när maken och dottern gör allting....

Men jag ska vårda dessa åtta veckor sa ju läkaren och sjukgymnasten.

Bara att bita ihop då. Men attan så svårt det är!!!  


Men om jag sköter mej med nacken de här veckorna är det ju en investering inför framtiden. Suck....


Men det går bra med rökningen iallafall. Inte så sugen heller faktiskt. Det kanske kommer? *asg*

Av Kavril - 10 maj 2010 23:22

Har inte rökt sedan förra söndagen.

Det är ju drygt en vecka det!!

Häftigt.....

*klappar mej själv på axeln*

Av Kavril - 10 maj 2010 23:12

  En bild tagen i farten!! Tror ni att de har roligt eller?   

  Så här ska jag se ut de närmaste två månaderna, men jag ska FÖRSÖKA ha roligt ändå!!!  

Annars går dagarna fort faktiskt. Igår var jag på akuten i några timmar efter en miss med nacken.... Skulle ta emot barnet som höll på att glida ur famnen, han satt i mitt knä i soffan. Otroligt korkat och det fick stå mej dyrt. Istället för att vara utan nackkrage får jag jag nu ha en i åtta veckor.... Bara att gilla läget liksom!  

Fick en sån fin blomma idag med blomsterbud!! Jag blir så himla glad av sånt!   på dej min vän!!!

Firade ju dottern mitt i allt också, även om det inte blev mycket med det nu när jag är så dålig. Men lite paket fick hon och lite besök fick hon. Bara de närmaste. Kram på er alla som var här, det var så himla trevligt!!! Älskar positivi energi!

Nu har jag jätteont och är ganska hög på tabletter, ska väl försöka sova en stund!

Natti.

Av Kavril - 8 maj 2010 17:11

Det blev lite komplikationer och så. Blev kvar längre än väntat, även om jag skulle varit kvar till måndag till och med. Operationen blev större än tänkt, jag hade två diskbråck.

Nu är jag  trött, har ont, äter mycket mediciner och har slutat röka. Så livet är lite smått i gråskalan nu.

Återkommer så snart jag blivit lite piggare..

ville bara tala om att jag lever. :)

Av Kavril - 2 maj 2010 10:50

Nu känns det i magen, och det stör mej ganska mycket faktiskt. Jag har aldrig varit nervös inför en operation förut. Bara det inte är en föraning om att det ska bli komplikationer.... Men nej, positiva tankar nu Anna.    Det SKA gå bra imorgon, så är det bara!!!

Jag kommer blogga så fort jag kan igen, om ni är intresserade av hur jag mår.    Vi hörs och syns alla vänner och bekanta!!!

*kramar*

Av Kavril - 1 maj 2010 21:10

  För att visa er att jag inte är helt kall när det gäller mina små fyrbenta vänner måste jag ju visa att jag faktiskt har en fin tröja åt nakenpudeln! Den fick han av en gammal vän och den sitter jättebra! Han tycker den är väldigt skön och nu fryser han inte lika mycket, hälsar han.  

  Sen bara måste jag visa den underbara vårbucketten jag plockade idag på vår promenad i blåsten. det är så otroligt vackert med vitsippor i knopp!!!


Ja, nu närmar det sej väldigt fort. Imorgon bär det av till sjukhuset. Ducsha i det bläiga hibiscrub både kvällen före och på morgonen. Sen lovar jag att jag är sist, så jag får vänta hela dagen. Ligga där med dropp när de andra i rummet dricker morgonkaffe och äter lunch.... Det brukar vara så för mej, jag har otur med det de senaste 8 operationerna. Men man kan ju hoppas.   

Jag hoppas ni ger mej en extra tanke på måndag, det behöver jag. Kram på er alla!!!

Ovido - Quiz & Flashcards