Hur jag försöker leva med ständig smärta....

Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Kavril - 15 maj 2010 00:11

Vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen heller. Vissa dagar tycker jag att mitt liv är otroligt tråkigt. Varför i hela friden skulle någon vilja läsa om det?  Jag har några trogna läsare som inte vågar annat (  ) men annars är det inte många som läser. Eller snarare inte många som lägger kommentarer. Men det är klart, när det är så tråkiga inlägg finns det ju inget att kommentera heller ju?

Asch, har en liten deppardag idag. En sån där dag när det känns som om jag inte är värd något. Ändå fick jag så himla fina saker idag!!!

S kom med lite Tupperware grejor jag har jobbat till mej idag, och det gjorde mej så himla glad!!! Hon kom ju med ett kort från hela teamet också och en så himla fin blomma att hänga i ampel hållaren utanför ytterdörren.  Vilket härligt team jag har, love you guys!   


Det är nog därför jag är lite deppig tror jag. Jag känner mer så himla värdelös när jag inget kan göra. Men ändå så himla glad över att vännerna tänker på mej.


C skickade ju blommogram också, ett krya på dej blommogram. Såååå fina blommor och så gulligt kort!Kramar till dej min vän, du vet hur du ska få mej att bli glad du!!!  


Nu känner jag mej skyldig för att jag känner mej deppig också....    För egentligen har jag inget att deppa över ju. Men jag äter inga mediciner för det längre, jag klarar av det själv nu för tiden. Det ska jag göra den här gången också. Jag är bara lite trött på att ha ont och att inget få göra. Inte lyfta, inte bära, inte ha armarna framåt och så vidare och så vidare. Suck.

Smärtan har ju absolut blivit bättre, den i armen har ju minskat massor! Men ändå har jag så otroligt ont. I nacekn som strålar ner i  båda armbågarna. Det liksom pulserar hela tiden.  Nerven var ju väldigt irriterad, så det skulle ju ta tid sa läkaren. Är bara lite trött på allt just nu.


En ny dag imorgon. Eller idag, för nu är klockan så där mycket igen....

Dop för två bebisar imorgon ska det bli!! Jättekul! Men jag kommer ju inte få bära någon av dom.... Suck igen....

Ja ja, jag ska gaska upp mej till imorgon, jag lovar! Tror jag....  

Ovido - Quiz & Flashcards